Karosszéria fólia

Igény szerint bármilyen színűre átváltoztatjuk autóját, vagy annak részeit. A sokféle szín mellett különféle minták közül is válogathat, a lehetőségekért keressen fel minket a Siklósi úton! Az extra kinézet mellett a karosszéria fóliák védik is az autót a karcolások és kopás ellen. Eladás esetén, vagy ha csak megunja (és esetleg új dizájnt szeretne) a fóliát szakszerűen el tudjuk távolítani és járműve újra az eredeti állapotát nyeri vissza.

A fényezéssel, festéssel ellentétben az autófólia felvitele kevesebb időt vesz igénybe, és sokkal inkább időtálló, nem is beszélve arról, hogy a festékkel ellentétben a matrica védi is az autót a kisebb sérülések és az UV sugárzás ellen, míg a festék megkopik, lepattog. Nem elhanyagolható az sem, hogy egy jobb állapotú autót könnyebb eladni, mint egy karcos, kopott fényezésű járművet. 

Az autófólia ideális megoldás cégek számára is, az autóflotta különböző színű tagjait egyformává tudjuk varázsolni.

Karosszéria fóliát nem csak autókra helyezünk fel, de igény szerint bármely egyéni ötlet megvalósulását elősegítjük. A galériában láthat rá példát, hogy fóliáztunk már többek közt bukósisakot, laptopot, de járművek belső elemeit is.

Céges autónk átfóliázása: 


 

Tető és motorháztető átfóliázás:

Gyerek bukósisak dekor fóliázása:

Mini:

Golf: